Web Analytics Made Easy - Statcounter

تصمیم دولت ترکیه در مورد ممنوعیت فروش مشروبات الکلی در دوران قرنطینه‌‌ سه هفته‌ای که از امروز پنجشنبه آغاز می‌شود، باعث خشم ترک های سکولار شده است.

آنان از این تصمیم به عنوان جدیدترین اقدام دولت اسلام گرای ترکیه برای تحمیل سبک زندگی مذهبی یاد می‌کنند.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه دستور «قرنطینه کامل» در کشور را از امروز پنج‌شنبه تا ۱۷ ماه مه اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس محدودیت‌های جدید که توسط دولت ترکیه وضع شده است، شهروندان این کشور به جز برای خرید مواد غذایی و سایر نیازهای ضروری حق خروج از خانه ندارند. همچنین بر اساس دستورالعمل کرونایی، سفرهای بین شهری فقط با اجازه مجاز است. رستوران‌ها نیز فقط اجازه دارند غذا به مشتریانشان تحویل دهند.

در دستورالعمل دولت ترکیه برای قرنطینه، برخی مشاغل و صنایع مانند کارخانه‌ها، کشاورزی، مراقبت‌های بهداشتی و مأموران اجرای قانون از تعطیلی معاف شده‌اند. البته گردشگران از حکم ماندن در خانه معاف هستند.

محدودیت‌های کرونایی شامل مغازه های فروش الکل نیز شده است. به این ترتیب فروش الکل از امروز تا ۱۷ ماه مه ممنوع خواهد بود؛ موضوعی که باعث شده است تا ترک های سکولار پیش از اجرایی شدن این فرمان، برای تهیه مشروبات الکلی عجله کنند.

گزارش ها از ترکیه و در حالی این کشور برای ورود به دوران قرنطینه‌ سراسری آماده می‌شود از هجوم شهروندان به فروشگاه ها برای تهیه مواد غذایی حکایت دارد. هم‌زمان برخی شهروندان محل سکونت خود را به مقصد شهرهای ساحلی ترک می‌کنند.

دولت ترکیه پیشتر برای جلوگیری از فشارهای اقتصادی، از سیاست قرنطینه‌‌ محدود یا ممنوعیت عبور و مرور در آخر هفته استفاده کرده بود.

اینک دولت ترکیه که با تعداد بسیار زیاد موارد ابتلا به بیماری کرونا و مرگ های ناشی از آن رو به رو شده، به سیاست قرنطینه کامل رو آورده است.

بر اساس گزارش های رسانه‌های ترکیه، بسیاری از ساکنان شهرهای بزرگ مانند استانبول و آنکارا، در حال ترک این شهرها هستند تا خود را به خانه‌های ویلایی شان برسانند.

رسانه‌های ترکیه در حالی که از ازدحام مسافران در پایانه‌های اتوبوس و فرودگاه‌ها خبر می‌دهند، به ترافیک شدید در جاده های منتهی به شهرهای ساحلی اشاره می‌کنند.

تعداد مبتلایان روزانه به کرونا در ترکیه در ماه جاری به طور متوسط حدود ۶۰ هزار نفر گزارش شده است. این کشور همچنین با ۳۶۲ فوتی در ۲۱ آوریل، بیشترین آمار روزانه‌ تلفات را ثبت کرد.

ترکیه روز چهارشنبه ۴۰ هزار و ۴۴۴ مورد ابتلا به کرونا و ۳۴۱ مورد مرگ ناشی از آن را ثبت کرد. در حال حاضر تعداد کل فوتی ها ترکیه در همه‌گیری کرونا ۳۹ هزار و ۳۹۸ نفر گزارش شده است.

از همین رو آقای اردوغان گفت که موارد تایید شده‌ ابتلای روزانه باید به سرعت به زیر ۵ هزار نفر کاهش یابد تا ترکیه از کشورهای اروپایی که در حال شروع به بازگشایی هستند، عقب نماند.

ترکیه که برای تأمین ارز خارجی به صنعت جهانگردی متکی است می‌خواهد قبل از شروع فصل گردش، از شدت شیوع بیماری کرونا بکاهد.

اعلام تصمیم دولت ترکیه برای قرنطینه در حالی است که آقای اردوغان به دلیل برگزاری کنگره‌های گسترده‌ حزبش در سراسر کشور و نقض قوانین فاصله اجتماعی، با انتقادهای شدیدی مواجه بوده است. احزاب مخالف حزب حاکم، آقای اردوغان را مسئول افزایش موارد ابتلا می‌دانند.

لینک کوتاه: asriran.com/003HO9

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دولت ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۰۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی روحی مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی در مصاحبه رادیویی اظهار کرد: تاکنون در ایران دولت ملک‌های خود را نفروخته و برای اولین بار است که دولت، فروش اموال مازاد را شروع کرده است.

وی افزود: ما در حال حاضر ۴۰۰ شرکت داریم که عموماً دولتی هستند و سیاست دولت هم این است که ۲۰ درصد اکثر سهام‌های بزرگ را نگه دارد و با این حساب دیگر چیزی برای فروش ندارد مگر اینکه زیانده‌ها را بفروشد که کسی هم سراغ آنها نمی‌آید.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی گفت: علت زیاندهی برخی شرکت‌های دولتی این است که دولت مدیریت این شرکتها را رها نمی‌کند در صورتی که اگر مدیریت به بخش خصوصی اعطا نشود، شرکت هم بهره ور نخواهد شد.

روحی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر لزوم تحویل مدیریت شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی تأکید فرمودند، اظهار کرد: در حال حاضر با وجود اینکه ۱۵ درصد شرکت ایران خودرو متعلق به دولت است اما مدیریت آن را دولت بر عهده دارد.

وی افزود: پروژه‌های تملک دارایی و سرمایه به پنج مدل تقسیم بندی می‌شوند که عبارتند از پروژه‌های احداث و توسعه، پروژه‌های تجهیز و تعمیر، پروژه‌های مطالعه و طراحی و پروژه‌های تعهدات و بدهکاری به پیمانکاران که تمرکز ما در مولدسازی دارایی‌ها فقط مربوط به پروژه‌های احداث و توسعه است که باعث می‌شود زیرساخت‌های کشور به بهره‌وری برسد.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه ۲۵۰۰ پروژه ملی در کشور وجود دارد، گفت: هم اکنون ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی داریم که ۱۸ هزار پروژه آن در بخش احداث و توسعه است و این ۱۸ هزار پروژه هم عموماً مربوط به بخش ورزش، نیرو، آب و راهداری است.

روحی یادآور شد: تاکنون ۲۵۰۰ ملک شناسایی و احصا شده که مشکل حقوقی ندارند. ما این املاک را ارزش افزایی کردیم که یک بار برای مزایده می‌رود و در صورتی که به فروش نرسد با پیمانکار پروژه تهاتر و یا معاوضه می‌کنیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی همچنین در ادامه فروش و تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، مشارکت با بخش غیردولتی و معاوضه را از جمله اقداماتِ انجام شده برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی برشمرد.

این مقام مسؤول یادآور شد: بند هفت ماده ۱۲ آئین نامه مولدسازی دارایی‌های دولت به توقف طرح‌های فاقد فایده فنی و اقتصادی و اجتماعی و لزوم تعیین تکلیف دارایی‌های آن اشاره دارد که در کل قوانین کشور بی نظیر و فراقوه‌ای است اما به نظر می‌رسد که به خوبی تبیین نشده است.

کد خبر 6089035

دیگر خبرها

  • تیراندازی در عروسی جان دو نفر را در عنبرآباد گرفت
  • تیراندازی در عروسی؛ تکرار یک رسم غلط ٢ قربانی گرفت
  • تیراندازی در عروسی/ تکرار یک رسم غلط ٢ نفر قربانی گرفت
  • تیراندازی در عروسی دو نفر را به کام مرگ فرستاد
  • رسم غلط تیراندازی در عروسی عنبرآبادی‌ها دو قربانی برجای گذاشت 
  • دو زن قربانی تیراندازی در مراسم عروسی
  • تیراندازی در عروسی ۲ قربانی گرفت
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا